AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabak fidesi dikmek

Kahve falında kabak fidesi dikmek

Kahve falında kabak fidesi dikmek kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, fırsatların teker teker elden kaçacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, dişe diş savaşacağına, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, hastalıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kabak fidesi dikmek gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili olarak da kendinize biraz daha özen gösterip, spor yapmaya çalışmalısınız.

Kahve falında kabak fidesi dikmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında kabak fidesi görmek başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tütün fidesi dikmek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine işarettir.

Kahve falında zeytin fidesi dikmek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, hasta ise bakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elma fidesi dikmek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, rahat bir hayat yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sebze fidesi dikmek rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında toprağa fide dikmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kiraz fidesi dikmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir