AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil fasulye bahçesi görmek

Kahve falında yeşil fasulye bahçesi görmek

Kahve falında yeşil fasulye bahçesi görmek yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil fasulye bahçesi gördüyseniz:

  • Seyahatler veya sevdiğiniz kişilerden gelen ilişkilerinizi bir adım öteye taşımanızı sağlayabilecek teklifler söz konusu olabilir.

Kahve falında yeşil fasulye bahçesi görmek hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, daha bir sevileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bahçede yeşil fasulye görmek ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında bahçeden yeşil fasulye toplamak zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bahçede fasulye görmek ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan fal sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında fasulye bahçesi görmek yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına işarettir.

Kahve falında bahçeden fasulye toplamak maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında bahçede taze fasulye görmek hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, büyüleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bahçeye fasulye dikmek işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir