AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçede fasulye görmek

Kahve falında bahçede fasulye görmek

Kahve falında bahçede fasulye görmek çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, yüzünü güldürecek bir haber alacağına, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bahçede fasulye gördüyseniz:

  • Düşünülmeden edilmiş sözler veya zamansız ya da zararsız görünen yorumlar bir anda herkes tarafından duyulabilir.

Kahve falında yeşil fasulye bahçesi görmek hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına rivayet eder.

Kahve falında bahçeden yeşil fasulye toplamak yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına inanılır.

Kahve falında bahçede yeşil fasulye görmek iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında taze fasulye bahçesi görmek pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçeden fasulye toplamak çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, lükse ve konfora kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında bahçede fasulye görmek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, onlar için çabalayacağına alamet eder.

Kahve falında bahçede taze fasulye görmek bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına tabir olunur.

Kahve falında bahçeye fasulye dikmek sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir