AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah başörtüsü takmak

Kahve falında siyah başörtüsü takmak

Kahve falında siyah başörtüsü takmak düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, iş için gurbete gidileceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında siyah başörtüsü takmak gördüyseniz:

  • Tartışmalardan uzak durun.

Kahve falında siyah başörtüsü takmak eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mor başörtüsü takmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine delalettir.

Kahve falında beyaz namaz başörtüsü takmak neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı başörtüsü takmak işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kahverengi başörtüsü takmak olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarı başörtüsü takmak eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi başörtüsü takmak size başarı getirecek adımlar atmanıza, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında namaz başörtüsü takmak uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir