AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil başörtüsü almak

Kahve falında yeşil başörtüsü almak

Kahve falında yeşil başörtüsü almak daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, uzun süre kendini toparlayamayacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine işarettir.

Kahve falında yeşil başörtüsü almak gördüyseniz:

  • Halledilmesi gereken işleri, söylenerek veya sinirlenerek halledemez, sorunları çözemezsiniz.

Kahve falında yeşil başörtüsü takmak hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil başörtüsü almak yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına yorulur.

Kahve falında koyu yeşil başörtüsü görmek iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil başörtüsü örtmek çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, sarsılacağına yorulur.

Kahve falında yeşil başörtüsü görmek parasal kaygılardan kurtulacağına, iş konusunda değişiklikler yapılacağına işaret eder.

Kahve falında başörtüsü kesmek yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında başörtülü birini başörtüsüz görmek bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kahverengi başörtüsü görmek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, şöhret ve hayır getireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir