AnaSayfa / Genel / Kahve falında başörtülü birini başörtüsüz görmek

Kahve falında başörtülü birini başörtüsüz görmek

Kahve falında başörtülü birini başörtüsüz görmek zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine tabir olunur.

Kahve falında başörtülü birini başörtüsüz gördüyseniz:

  • Fazla kendinize güvenmeyin.

Kahve falında başörtülü birini başörtüsüz görmek şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkeği başörtülü görmek kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi başörtü örtmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, sıkıntıların artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başörtü vermek umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında sarı renk başörtü takmak daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye başörtü vermek zorlukların ve çilelerin azalacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı başörtü görmek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başörtü yapmak kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir