AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil başörtüsü örtmek

Kahve falında yeşil başörtüsü örtmek

Kahve falında yeşil başörtüsü örtmek iyi hissedileceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, esenleyeceğine, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, torunlarına dahi yeteceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına inanılır.

Kahve falında yeşil başörtüsü örtmek gördüyseniz:

  • Tedbirli olunması gerekiyor.

Kahve falında yeşil başörtüsü örtmek yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, işlerinin büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi başörtüsü örtmek endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı başörtüsü örtmek ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, rızkının çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil başörtüsü görmek düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine yorulur.

Kahve falında yeşil başörtüsü almak maneviyatını daha ön planda tutacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına işarettir.

Kahve falında yeşil başörtüsü takmak canın ve malının da her zaman güvende olacağına, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında koyu yeşil başörtüsü görmek işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başına yeşil örtü örtmek umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir