AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahverengi başörtüsü görmek

Kahve falında kahverengi başörtüsü görmek

Kahve falında kahverengi başörtüsü görmek karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında kahverengi başörtüsü gördüyseniz:

  • Şikayet etmeksizin tartışılan konularda değişiklik yapmaya odaklanmanız olumlu sonuçlar elde edilmesini sağlayabilir.

Kahve falında kahverengi başörtüsü görmek sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine delalettir.

Kahve falında kahverengi başörtüsü takmak yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında başörtüsüz dışarı çıkmak sorunlarının biteceğine, kısmetlerinin bol olacağına inanılır.

Kahve falında başörtüsü takan kadın görmek kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine inanılır.

Kahve falında eski başörtüsü görmek maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, hayal kırıklığı yaşanacağına yorulur.

Kahve falında birini başörtüsüz görmek aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, hoş muhabbette olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başörtüsünün açıldığını görmek gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında başörtüsü takmak eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir