AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyu yeşil başörtüsü görmek

Kahve falında koyu yeşil başörtüsü görmek

Kahve falında koyu yeşil başörtüsü görmek hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, zahmete ve çileye düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, tüm keyfinin kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında koyu yeşil başörtüsü gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan kişilerden uzak durun.

Kahve falında koyu yeşil başörtüsü görmek gücünün azalacağına, ferahlığa çıkacağına yorulur.

Kahve falında koyu yeşil duvar görmek endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koyu yeşil deniz görmek çok sevileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koyu yeşil biber görmek her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına delalettir.

Kahve falında koyu yeşil yılan görmek fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine rivayet eder.

Kahve falında koyu yeşil elbise giymek beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koyu yeşil ev görmek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, amaçlarına ulaşacağına inanılır.

Kahve falında koyu yeşil gömlek görmek önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir