AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşillik bahçe görmek

Kahve falında yeşillik bahçe görmek

Kahve falında yeşillik bahçe görmek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, uygulayacağına, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşillik bahçe gördüyseniz:

  • Aranızda yaş farkı olan kişilere yardım ederek veya sorumluluk üstlenerek yeni başarılar elde edebilirsiniz.

Kahve falında yeşil bahçede dolaşmak çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil ağaçlı bahçe görmek atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine delalet eder.

Kahve falında büyük yeşil bahçe görmek kişinin alım gücünün yükseleceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil bahçede gezmek işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, büyük zararlardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında bahçeden yeşil fasulye toplamak başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine delalettir.

Kahve falında bahçeyi yeşil görmek hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil bahçede oturmak iş projelerinin gerçek olacağına, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına yorulur.

Kahve falında yeşil çay bahçesi görmek çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, gözyaşının kuruyacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir