AnaSayfa / Genel / Kahve falında çanta ayakkabı görmek

Kahve falında çanta ayakkabı görmek

Kahve falında çanta ayakkabı görmek hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, düşman hususunda keder ve üzüntüye, mutluluktan bolca nasipleneceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına rivayet eder.

Kahve falında çanta ayakkabı gördüyseniz:

  • Bazı şeyler veya bazı konular inanılamayacak kadar güzel görünüyor olabilir.

Kahve falında siyah çanta ve ayakkabı görmek yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çanta ve ayakkabı kaybetmek bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil ayakkabı ve çanta görmek ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, art niyetli kişilere uyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni ayakkabı ve çanta görmek yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine rivayet eder.

Kahve falında bir çanta dolusu ayakkabı görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, malının ve parasının da büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında çanta ayakkabı görmek rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı ve çanta kaybetmek sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında ayakkabı ve çanta görmek kişiye hep umut olacağına, sorunların tek kalemde silineceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir