AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil ayakkabı giymek

Kahve falında yeşil ayakkabı giymek

Kahve falında yeşil ayakkabı giymek kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında yeşil ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Geleceğinizi etkileyebilecek kişileri etkilemek için daha fazla bilgi veya tecrübe sahibi olmanız gerektiğini fark edebilirsiniz.

Kahve falında yeşil spor ayakkabı giymek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil renk ayakkabı giymek sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, hikmete kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yeşil ayakkabı giymek yaşlılığında da rahat edeceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine işarettir.

Kahve falında yeşil topuklu ayakkabı giymek uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, mesleğinde uzmanlık yapacağına inanılır.

Kahve falında yeşil ayakkabı giydiğini görmek eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli ayakkabı giymek elinden gelen herşeyi yapacağına, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına delalettir.

Kahve falında çok büyük ayakkabı giymek büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında krem rengi ayakkabı giymek rahat bir hayat yaşanacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir