AnaSayfa / Genel / Kahve falında krem rengi ayakkabı giymek

Kahve falında krem rengi ayakkabı giymek

Kahve falında krem rengi ayakkabı giymek sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, yetim sevindireceğine, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında krem rengi ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Başkalarının anlattıklarına güvenerek karar almamanızda fayda var.

Kahve falında krem rengi ayakkabı giymek mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, kazancının günbegün artacağına yorulur.

Kahve falında krem rengi ayakkabı almak kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, sağlığını geri kazanacağına delalettir.

Kahve falında krem rengi ayakkabı görmek işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, rızkın ve kısmetin artacağına yorulur.

Kahve falında krem rengi takım giymek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Kahve falında krem rengi hırka giymek musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında krem rengi bluz giymek planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine yorulur.

Kahve falında krem rengi terlik giymek çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında krem rengi abiye giymek ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, ettiği bütün duaların kabul olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir