AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil alanda oturmak

Kahve falında yeşil alanda oturmak

Kahve falında yeşil alanda oturmak dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, çok zor günler yaşayacağına, ömrünün uzun olacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil alanda oturmak gördüyseniz:

  • Olayların nedenlerini kafanıza göre yorumlamanızın yanlış sonuçları olabilir.

Kahve falında yeşil alanda oturmak sağlığından olacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil bir alanda oturmak çıkmaza düşeceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine işarettir.

Kahve falında açık alanda oturmak çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil alanda piknik yapmak zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, imkânlarının azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil bir alanda yürümek o kimselerden menfaat göreceğine, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşillik alanda namaz kılmak kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, eline geçen gelirin de çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil alanda yürümek sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, hedeflere ulaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında deniz ve yeşil alan görmek gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir