AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil bir alanda yürümek

Kahve falında yeşil bir alanda yürümek

Kahve falında yeşil bir alanda yürümek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil bir alanda yürümek gördüyseniz:

  • Bazı konularda sağlam başlangıçlar da yapmanız olasıdır.

Kahve falında yeşil alanda yürümek en önemli anlarda destek görüleceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil bir alanda yürümek sorumlu tutacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşillik alanda yürümek ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşillik bir alan görmek sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşillik alanda gezmek kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında yeşillik alanda koşmak emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil alanda koştuğunu görmek sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşillik yeşil alan görmek karşısına yeni imkanlar çıkacağına, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir