AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil alanda piknik yapmak

Kahve falında yeşil alanda piknik yapmak

Kahve falında yeşil alanda piknik yapmak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil alanda piknik yapmak gördüyseniz:

  • Aynı anda birçok şey yerine tek bir konuyu hedeflerseniz oradan oraya sürüklenmekten kurtulursunuz.

Kahve falında yeşil alanda piknik yapmak kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine delalettir.

Kahve falında yeşil piknik alanı görmek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine işarettir.

Kahve falında yeşillikte piknik yapmak şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, masrafların bu dönemde artış göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında piknik alanı görmek huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ormanda piknik yapmak mutluluğunun zedeleneceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine yorulur.

Kahve falında dere kenarında piknik yapmak tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğinle piknik yapmak çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine yorulur.

Kahve falında ailecek piknik yapmak hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir