AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil bir alanda oturmak

Kahve falında yeşil bir alanda oturmak

Kahve falında yeşil bir alanda oturmak hayatının yoluna gireceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, mal ve mülk sahibi olmaya, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil bir alanda oturmak gördüyseniz:

  • Sizden yardım isteyen kişilerin şikayetleri sizinkilerden daha az sayıda veya daha önemsiz olabilir.

Kahve falında yeşil alanda oturmak bütçesinin daralacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine işarettir.

Kahve falında yeşil bir alanda oturmak hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına alamet eder.

Kahve falında açık alanda oturmak musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine yorulur.

Kahve falında yeşil alan ve su görmek büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına inanılır.

Kahve falında yeşil alanı sulamak maddi imkanlarının çoğalacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine işarettir.

Kahve falında yeşil bi alan görmek varlık içinde yokluk çekileceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil alanda koştuğunu görmek imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, gözyaşının kuruyacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil bir alan görmek stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir