AnaSayfa / Genel / Kahve falında açık alanda oturmak

Kahve falında açık alanda oturmak

Kahve falında açık alanda oturmak dileklerin yerine geleceğine, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, saygın bir hayat yaşayacağına, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında açık alanda oturmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın bilerek ya da bilmeyerek, parayla ilgili bir işinizi engellemesi mümkündür.

Kahve falında açık alanda oturmak iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında açık alanda yıkanmak mal ve varlık sahibi olacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında açık alanda tuvalet görmek yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında açık alanda tuvalet yapmak kişinin başarılarının artacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine işaret eder.

Kahve falında açık alanda namaz kılmak anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, işinize ve hanenize bereket geleceğine rivayet eder.

Kahve falında açık alanda büyük abdest yapmak sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Kahve falında açık alanda tuvaletini yapmak çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında açık alana sıçmak el attığı her işten zararla çıkacağına, başarıya giden yolların açık olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir