AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz ve yeşil alan görmek

Kahve falında deniz ve yeşil alan görmek

Kahve falında deniz ve yeşil alan görmek bir sebeple falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, sevinç ve sürura, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine delalettir.

Kahve falında deniz ve yeşil alan gördüyseniz:

  • Başkalarının sözlerine aşırı tepkiler vermeniz sizi güçsüz pozisyona düşürebilir.

Kahve falında yeşil alan ve deniz görmek ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında deniz ve yeşil alan görmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil alan görmek dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşillik bir alan görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil alanı sulamak kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine inanılır.

Kahve falında yeşil alanda piknik yapmak yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine inanılır.

Kahve falında yeşil piknik alanı görmek sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine işarettir.

Kahve falında yeşil çim alan görmek tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir