AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil alanda yürümek

Kahve falında yeşil alanda yürümek

Kahve falında yeşil alanda yürümek kişinin her daim iyi anılacağına, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, işsiz kalmaya, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil alanda yürümek gördüyseniz:

  • Gerek zihinsel, gerekse fiziksel olarak son derece aktif durumdasınız.

Kahve falında yeşil alanda yürümek bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşillik alanda yürümek bereket ve mutluluk elde edeceğine, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil bir alanda yürümek rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Kahve falında yeşil düz alan görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini yeşil alanda görmek iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil alanda koşmak yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, çok daha iyi koşullara sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşillik alanda gezmek yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil piknik alanı görmek kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir