AnaSayfa / Genel / Kahve falında akik tesbih görmek

Kahve falında akik tesbih görmek

Kahve falında akik tesbih görmek sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akik tesbih gördüyseniz:

  • Başkaları için neler yapabileceğinize odaklanmalısınız.

Kahve falında akik tesbih görmek kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla fal sahibinin de içinin ferahlayacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı akik yüzük görmek sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi akik yüzük görmek alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil akik görmek zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, bunun da geleceğine delalettir.

Kahve falında akik kolye görmek hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına rivayet eder.

Kahve falında akik taşı görmek bol para kazanacağına, rahatın ve konforun yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında mavi akik görmek sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına işarettir.

Kahve falında akika kurbanı kesmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir