AnaSayfa / Genel / Kahve falında akik bilezik görmek

Kahve falında akik bilezik görmek

Kahve falında akik bilezik görmek mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, çok büyük destek vereceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, heveslerin söneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akik bilezik gördüyseniz:

  • Kulaktan dolma ya da gerçekliği net olmayan bilgilere göre hareket etmemelisiniz.

Kahve falında akik bilezik görmek gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, fakirlik yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı akik yüzük görmek çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı akik görmek işlerinin daha kötüye gideceğine, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına işaret eder.

Kahve falında akik tesbih görmek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına tabir olunur.

Kahve falında akik taşı görmek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akik kolye görmek her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akik yüzük görmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah akik yüzük görmek alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, itibar kazanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir