AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil ağaç kesmek

Kahve falında yeşil ağaç kesmek

Kahve falında yeşil ağaç kesmek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, çevresinin güzel insanlarla dolacağına yorulur.

Kahve falında yeşil ağaç kesmek gördüyseniz:

  • Yeni iş teklifleri almanız da ihtimal dahilindedir.

Kahve falında yeşil ağaç kesmek manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil çam ağacı kesmek herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, maddi olarak kolaylık içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayva ağacı kesmek kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, huzurunu yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çınar ağacını kesmek sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine işarettir.

Kahve falında ağacı kesmek bazı adımlar atacağına, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında ağaç dalı kesmek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaç kesmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına delalettir.

Kahve falında ağacın dallarını kesmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir