AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağacın dallarını kesmek

Kahve falında ağacın dallarını kesmek

Kahve falında ağacın dallarını kesmek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine delalettir.

Kahve falında ağacın dallarını kesmek gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz durumunda geçmişte kayıp olarak görülebilecek bir şeyi kazanca çevirebilirsiniz.

Kahve falında ağaçtan dal kesmek manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine işarettir.

Kahve falında ağaç dallarını kesmek nasiplerini alacağına, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine delalet eder.

Kahve falında ağaç dalı kesmek küslerin ve dargınların barışacağına, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına işarettir.

Kahve falında ağacın dallarını kesmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına delalettir.

Kahve falında kuru ağaç dalı kesmek kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dut ağacının dalını kesmek çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kurumuş ağaç dalı kesmek atılan adımların sıkıntı yaratacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında ceviz ağacının dalını kesmek kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir