AnaSayfa / Genel / Kahve falında çınar ağacını kesmek

Kahve falında çınar ağacını kesmek

Kahve falında çınar ağacını kesmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, hayal kırıklığı yaşamayacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında çınar ağacını kesmek gördüyseniz:

  • Yaptığınız işlerle ön plana çıkmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında çınar ağacını kesmek rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çınar ağacına tırmanmak kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, çok büyük miktarda paralar kazanacağına yorulur.

Kahve falında yeşil çınar ağacı görmek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük çınar ağacı görmek büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, onun istediği yoldan gideceğine delalet eder.

Kahve falında çınar ağacı dikmek şansın ve bahtın da açılacağına, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına yorulur.

Kahve falında çınar ağaçları görmek sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, kul hakkına girmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında çınar ağacı görmek hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, diplomalarının artacağına işaret eder.

Kahve falında çınar ağacının kesildiğini görmek uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir