AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaç dalı kesmek

Kahve falında ağaç dalı kesmek

Kahve falında ağaç dalı kesmek uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, kendisine kızacağına, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, büyük başarılara imza atılacağına, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, zorlukların giderileceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında ağaç dalı kesmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızla ilgili bir mutluluk yaşayabilirsiniz.

Kahve falında ağacın dallarını kesmek kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında ağaç dalını kesmek zenginleşeceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurumuş ağaç dalı kesmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, dilediği gibi harcama yapacağına delalettir.

Kahve falında kuru ağaç dalı kesmek başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ceviz ağacının dalını kesmek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine delalettir.

Kahve falında dut ağacının dalını kesmek işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ağaç dallarını kesmek tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında ağacın dalını kesmek rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir