AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaç kesmek

Kahve falında ağaç kesmek

Kahve falında ağaç kesmek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, spora başlayacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın fal sahibine geleceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaç kesmek gördüyseniz:

  • Herşeyi görmek kolay olmayabilir.

Kahve falında çam ağacı kesmek eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine işaret eder.

Kahve falında ayva ağacı kesmek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına delalet eder.

Kahve falında ağaçtan dal kesmek iyi geçiminin devam edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında zeytin ağacı kesmek çok iyi bir kariyer edineceğine, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına delalettir.

Kahve falında ağaç kesmek kökünden çıkarmak veya kırmak kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine alamet eder.

Kahve falında ormandan ağaç kesmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, çok daha mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında dut ağacının dalını kesmek sevdikleriyle arasının açılacağına, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine işarettir.

Kahve falında ıhlamur ağacı kesmek ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir