AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağacı kesmek

Kahve falında ağacı kesmek

Kahve falında ağacı kesmek karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine yorulur.

Kahve falında ağacı kesmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ilişkilerinizi yeniden yapılandırabilir veya sonlandırabilirsiniz.

Kahve falında ormanda ağaç kesmek hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hızarla ağaç kesmek falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine delalet eder.

Kahve falında iğde ağacı kesmek güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında motorla ağaç kesmek Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, uzun uzun dalıp gideceğine işaret eder.

Kahve falında kuru ağacı kesmek kazancının günden güne azalacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında bıçakla ağaç kesmek mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine yorulur.

Kahve falında büyük ağaç kesmek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında ormandan ağaç kesmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir