AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil abiye giymek

Kahve falında yeşil abiye giymek

Kahve falında yeşil abiye giymek sıkıntılardan kurtulmaya, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, sağlık ve hayır getireceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, hasret giderileceğine, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil abiye giymek gördüyseniz:

  • Eski iş birlikleri veya ortaklıklar umulanı vermeyebilir.

Kahve falında yeşil renk abiye giymek doğru yatırımlar yapacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil abiye giymek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, hayatının da kolaylaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi abiye giymek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi abiye elbise giymek kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, yaşam sevincinin geri geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz abiye giymek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, işinin ehli olacağına delalet eder.

Kahve falında krem rengi abiye giymek gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, yaklaşan güzel günlere tabir olunur.

Kahve falında sarı abiye elbise giymek yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı siyah abiye giymek yanlış giden işlerin düzeltileceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir