AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi abiye giymek

Kahve falında mavi abiye giymek

Kahve falında mavi abiye giymek işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, kazançların artacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, endişeli durumların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi abiye giymek gördüyseniz:

  • İsteklerinizin gerçek olmasını istiyorsanız, gidip o topu alan kişi olmalısınız.

Kahve falında mavi renk abiye giymek kendisini çok iyi hissedeceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına inanılır.

Kahve falında mavi abiye elbise giymek kişinin afiyette kalacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında mavi abiye giymek büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pembe abiye giydiğini görmek onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine delalettir.

Kahve falında turuncu abiye giydiğini görmek sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, yeni yollara girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah beyaz abiye giymek büyük başarılara imza atacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının abiye giydiğini görmek eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı abiye giydiğini görmek işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir