AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı abiye elbise giymek

Kahve falında sarı abiye elbise giymek

Kahve falında sarı abiye elbise giymek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, yokluk ve fakirlik içinde olacağına, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, ele geçen kazancın artacağına, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine delalettir.

Kahve falında sarı abiye elbise giymek gördüyseniz:

  • Duygusal yanılsamalar dikkat gerektiriyor.

Kahve falında sarı abiye elbise giymek aylık gelirinin artacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mor abiye elbise giymek sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz abiye elbise giymek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine işarettir.

Kahve falında mavi abiye elbise giymek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı abiye elbise giymek borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, donanımlı kılacağına işarettir.

Kahve falında abiye elbise giydiğini görmek kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında abiye elbise giymek kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarı abiye giymek kudretli ve hikmetli kimse olacağına, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir