AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah beyaz abiye giymek

Kahve falında siyah beyaz abiye giymek

Kahve falında siyah beyaz abiye giymek zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, sevdiklerinin hep yanında kalacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah beyaz abiye giymek gördüyseniz:

  • Eviniz veya iş hayatınızla ilgili durumunuzu gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında siyah beyaz abiye giymek sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında siyah abiye giymek yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı siyah abiye giymek kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, fal sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz abiye elbise giymek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz abiye giymek kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında abiye giymek bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında toz pembe abiye giymek iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı abiye elbise giymek zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir