AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil renk abiye giymek

Kahve falında yeşil renk abiye giymek

Kahve falında yeşil renk abiye giymek sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil renk abiye giymek gördüyseniz:

  • Birbirinizin isteklerini yerine getirerek daha da mutlu olacaksınız.

Kahve falında yeşil renk abiye giymek sıkıntı çekeceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mor renk abiye giymek çok büyük bir rahatlığa ereceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi renk abiye giymek çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında yeşil abiye giymek dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli abiye görmek ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı siyah abiye giymek iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında krem rengi abiye giymek yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı abiye giydiğini görmek geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, düşman malından yemeye işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir