AnaSayfa / Genel / Kahve falında krem rengi abiye giymek

Kahve falında krem rengi abiye giymek

Kahve falında krem rengi abiye giymek hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında krem rengi abiye giymek gördüyseniz:

  • Başarmak veya ortaya çıkartmak istediğiniz konularda, sonuçlandırmak istediğiniz işlerde rahatsızlık yaratan ne varsa ortadan kaldırmanın bir yolunu bulabilirsiniz.

Kahve falında krem rengi abiye giymek kötü hastalıkların iyileşeceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında krem rengi çizme giymek hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine rivayet eder.

Kahve falında krem rengi etek giymek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine delalet eder.

Kahve falında krem rengi hırka giymek moral ve sermaye kaybedeceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında krem rengi elbise giymek yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında krem rengi terlik giymek maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına delalet eder.

Kahve falında krem rengi ayakkabı giymek çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında krem renginde elbise giymek temize çıkacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir