AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşi tütün görmek

Kahve falında yeşi tütün görmek

Kahve falında yeşi tütün görmek kolaylık elde edeceğine, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, iyiliğe kavuşacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, ister istemez başının belaya gireceğine, gözyaşının kuruyacağına, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşi tütün gördüyseniz:

  • Baskı altında yıkılmamalı veya baskı uygulamamalısınız.

Kahve falında tütün bitkisi görmek keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tütün çiğnemek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında tütün kırmak görmek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, herkesin takdirini toplayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tütün sarmak hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, yaptıklarıyla sorgulanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı tütün görmek kişinin sıkıntıların artacağına, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tütün tohumu görmek üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında tütün balyası görmek kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tütün saplamak kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir