AnaSayfa / Genel / Kahve falında tütün balyası görmek

Kahve falında tütün balyası görmek

Kahve falında tütün balyası görmek farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, gözyaşına boğulacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tütün balyası gördüyseniz:

  • Bazı ilişkiler sonlanabilir.

Kahve falında tütün balyası görmek sorunların tek kalemde silineceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında para balyası görmek çaresiz kalacağına, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında balya balya para görmek sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında yonca balyası görmek başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında ot balyası görmek görmediği yerlere gideceğine, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında pamuk balyası görmek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, gönül kapılarının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balya saman görmek büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil tütün görmek gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir