AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşeren fidan görmek

Kahve falında yeşeren fidan görmek

Kahve falında yeşeren fidan görmek gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, ancak fal sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşeren fidan gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde şanslı olmakla beraber karşı cinsi istismar etmeye eğilimli olabilirsiniz.

Kahve falında portakal fidanı görmek hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaç fidan dikmek zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında tütün fidanı görmek eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezara fidan dikmek Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bahçeye fidan dikmek sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nar fidanı dikmek ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında gül fidanı almak yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çilek fidanı görmek donatacağına, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir