AnaSayfa / Genel / Kahve falında çilek fidanı görmek

Kahve falında çilek fidanı görmek

Kahve falında çilek fidanı görmek sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, şansının da döneceğine, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çilek fidanı gördüyseniz:

  • Sadece, her ihtimale karşı acele hareketlere bağlı sakarlıklara ya da kazalara dikkat etmekte fayda var.

Kahve falında çilek fidanı görmek geleceğinin de umut vadedeceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında meyve fidanları görmek sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına işaret eder.

Kahve falında çiçek fidanı almak alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında karpuz fidanı görmek birçok iş kapısının açılacağına, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına yorulur.

Kahve falında başkasının fidan diktiğini görmek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine delalet eder.

Kahve falında kuru fidan görmek işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine delalettir.

Kahve falında fidanın yeşerdiğini görmek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına delalettir.

Kahve falında fidan aşılamak sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir