AnaSayfa / Genel / Kahve falında gül fidanı almak

Kahve falında gül fidanı almak

Kahve falında gül fidanı almak başına çok güzel olaylar geleceğine, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, makam sahibi olacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, ticarette zarar edeceğine, ticarette şansının düşeceğine, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına delalettir.

Kahve falında gül fidanı almak gördüyseniz:

  • Biraz rahatlamaya, kendinize zaman ayırmaya ihtiyacınız var.

Kahve falında gül fidanı almak hayatının çok daha kolay hale geleceğine, kırgınlıklar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında gül fidanı diktiğini görmek ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, düzenin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında gül fidanı görmek güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına alamet eder.

Kahve falında gül fidanı sulamak huzurlu bir yaşam sürüleceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gül fidanı sökmek bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında gül fidanı dikmek yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, rızkının çeşitleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gül fidanları görmek planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ceviz fidanı almak kötü durumlara düşeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir