AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaç fidan dikmek

Kahve falında ağaç fidan dikmek

Kahve falında ağaç fidan dikmek işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, sarsılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaç fidan dikmek gördüyseniz:

  • Hayatınız kazanma biçiminizde belli yöntemle değişiklikleri yapabilirsiniz.

Kahve falında ağaç fidan dikmek insanlardan uzaklaşacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine delalettir.

Kahve falında ağaç fidanı dikmek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, edilen duaların tutacağına alamet eder.

Kahve falında kuru fidan dikmek hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fidan dikmek ve sulamak iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına işaret eder.

Kahve falında asma fidanı dikmek sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında mezara fidan dikmek yaraların merheminin bulunulacağına, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına inanılır.

Kahve falında saksıya fidan dikmek işlerinin de rast gideceğine, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ceviz fidanı dikmek parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir