AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerlerde buz görmek

Kahve falında yerlerde buz görmek

Kahve falında yerlerde buz görmek onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına delalet eder.

Kahve falında yerlerde buz gördüyseniz:

  • Bazı engellerle karşılaşmanız durumunda yaşananları kişisel algılamamalı veya güveninizi sarsmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında buzlu yer görmek çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yerin buz tuttuğunu görmek sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına yorulur.

Kahve falında yerlerin buz olduğunu görmek mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yerlerde buz görmek hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında her yerin buz olduğunu görmek kasasının ağırlaşacağına, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında yerlerin buz tuttuğunu görmek aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına tabir olunur.

Kahve falında yerleri buz görmek her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında her yeri buz görmek sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir