AnaSayfa / Genel / Kahve falında her yerin buz olduğunu görmek

Kahve falında her yerin buz olduğunu görmek

Kahve falında her yerin buz olduğunu görmek maddi zararın büyük olacağına, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında her yerin buz olduğunu gördüyseniz:

  • Yararlı bir iş birliği ya da ilişki söz konusu olabilir.

Kahve falında her yeri buz görmek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, rahatsızlık duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında her yerin buz olduğunu görmek etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında her yerin buz tuttuğunu görmek çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına inanılır.

Kahve falında her yeri siyah görmek sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında her yerinin morardığını görmek akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında her yerin karla kaplı görmek ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında her yeri yeşil görmek iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına tabir olunur.

Kahve falında her yeri dağıtmak kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir