AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerleri buz görmek

Kahve falında yerleri buz görmek

Kahve falında yerleri buz görmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, başarısının yükseleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yerleri buz gördüyseniz:

  • Para konusunda anlamsız yere para harcıyorsunuz.

Kahve falında her yerin buz tuttuğunu görmek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yerin buz tuttuğunu görmek kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yerlerin buz olduğunu görmek hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yerlerin buz tuttuğunu görmek iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında her yerin buz olduğunu görmek uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, zor bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında buzlu yer görmek sıkıntılarının son bulacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına yorulur.

Kahve falında yerleri buz görmek rakiplerin teker teker alt edileceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yerlerde buz görmek yaşamının belli bir düzene oturacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir