AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzlu yer görmek

Kahve falında buzlu yer görmek

Kahve falında buzlu yer görmek isteklerine kavuşacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, gelişeceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına tabir olunur.

Kahve falında buzlu yer gördüyseniz:

  • Biraz daha temkinli olmakta fayda var.

Kahve falında yerleri buz görmek gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına tabir olunur.

Kahve falında buzlu yer görmek müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine alamet eder.

Kahve falında her yerin buz tuttuğunu görmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında her yerin buz olduğunu görmek ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına delalettir.

Kahve falında yerin buz tuttuğunu görmek fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında her yeri buz görmek zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yerlerde buz görmek ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yerlerin buz olduğunu görmek başarılarının katlanacağına, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir