AnaSayfa / Genel / Kahve falında her yeri buz görmek

Kahve falında her yeri buz görmek

Kahve falında her yeri buz görmek bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, insanlardan uzaklaşılacağına, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, sorunlarının artacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, yeni mallara sahip olacağına yorulur.

Kahve falında her yeri buz gördüyseniz:

  • Vereceğiniz kararlarda arkadaşlarınızın etkisi büyük olabilir.

Kahve falında her yeri buz görmek rahatlık ve ferahlık bulacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında her yerin buz tuttuğunu görmek kazanç elde edeceğine, tartışmaların son bulacağına işarettir.

Kahve falında her yerin buz olduğunu görmek bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında her yerin kar olduğunu görmek icat yapacağına, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine yorulur.

Kahve falında her yerin sular altında kaldığını görmek uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, muradın yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında her yerin yerle bir olduğunu görmek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine tabir olunur.

Kahve falında her yeri deniz görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında her yeri yeşil görmek güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir