AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerin buz tuttuğunu görmek

Kahve falında yerin buz tuttuğunu görmek

Kahve falında yerin buz tuttuğunu görmek onlara hayrının dokunacağına, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine rivayet eder.

Kahve falında yerin buz tuttuğunu gördüyseniz:

  • Ortaklık veya ortak kaynak paylaşımı gerektiren konulara girmeniz durumunda talihsiz durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında yerin buz tuttuğunu görmek kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında yerlerin buz tuttuğunu görmek neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında her yerin buz tuttuğunu görmek hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine yorulur.

Kahve falında denizlerin buz tuttuğunu görmek güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizi buz tutmuş görmek ele geçen kazancın günden güne artacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında buzdolabının buz tuttuğunu görmek her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, yaşam şartlarının düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında buz tutan göl görmek işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, kişinin can derdine düşeceğine delalettir.

Kahve falında buz tutmuş deniz görmek parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir