AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç dibi görmek

Kahve falında saç dibi görmek

Kahve falında saç dibi görmek manevi anlamda da huzur içinde olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında saç dibi gördüyseniz:

  • Başka kişiler hiç sezdirmeden kendi planlarını sizinkilerin önünde uygulamaya çalışıyor olabilir.

Kahve falında saç dibini görmek hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine delalettir.

Kahve falında saç diplerinde sivilce görmek huzursuz geçen günlerin biteceğine, kindar olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saç dibi görmek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında saç diplerinin beyazladığını görmek işlerinde yeni bir sayfa açacağına, mutluluk gözyaşı dökeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçlarının dibinin beyazladığını görmek yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında saç diplerinde yara görmek hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saç diplerini görmek toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına delalettir.

Kahve falında saç dibinde yara görmek artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, alım gücünde yükselme olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir