AnaSayfa / Genel / Kahve falında suçsuz yere cezaevine girmek

Kahve falında suçsuz yere cezaevine girmek

Kahve falında suçsuz yere cezaevine girmek insan sevindireceğine, dua alacağına, fırsatların daha büyük getirileri olacağına, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, art niyetli kişilere uyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suçsuz yere cezaevine girmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin gerçekçi olmasını istiyor olabilirsiniz.

Kahve falında suçsuz yere cezaevine girmek hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında suçsuz yere hapishaneye girmek rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında suçsuz yere hapis yatmak parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, malına gelecek zarara işarettir.

Kahve falında suçsuz yere suçlanmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine inanılır.

Kahve falında suçsuz yere tutuklanmak tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suçsuz yere hapse girdiğini görmek haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, neşenin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında suçsuz olduğunu görmek kazançsız işler peşinde olmaya, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına delalettir.

Kahve falında ailecek cezaevine girmek hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir