AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeri delmek

Kahve falında yeri delmek

Kahve falında yeri delmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, çok sıkıntılı bir hal alacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına işaret eder.

Kahve falında yeri delmek gördüyseniz:

  • Fikir alışverişleri sayesinde dostluklarınız pekişecek.

Kahve falında yeri delmek kişinin her işi severek yapacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında dudağını deldirdiğini görmek sevilen ve sayılan biri olunacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında burnunu deldirdiğini görmek iyi bir zanaatkar olunacağına, parasının üstüne para ekleyeceğine işaret eder.

Kahve falında duvar delmek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kulağı delmek kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, kazançlı işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında kulak deldiğini görmek fakirlerin zenginleşeceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine inanılır.

Kahve falında dudağını delmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzünü deldirmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir