AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvar delmek

Kahve falında duvar delmek

Kahve falında duvar delmek gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, zorlukların ve kavgaların biteceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duvar delmek gördüyseniz:

  • Maddi açıdan fırsatlar söz konusu olabilir.

Kahve falında duvar delmek yanlış kişilere denk geleceğine, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında duvari delmek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine alamet eder.

Kahve falında matkapla duvar delmek hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, yapılan planların alt üst olacağına alamet eder.

Kahve falında dudağını delmek yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında cam delmek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına yorulur.

Kahve falında kulak deldirmek kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, hem yıpranacağına delalet eder.

Kahve falında burnunu deldirdiğini görmek yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dilini deldirmek hem de hayat standartlarının yükseleceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir